HUPRR
- Een volledige driewieler stadsauto met 14 KW (20 PK) vermogen 
- Milieuvriendelijk met 85% minder CO2 uitstoot dan personenauto's
- Betaalbaar stadsvervoer tot 10 km voor een super goedkoop vaste prijs van € 9,50 per rit met max. 3 passagiers

Waarom investeren
HUPRR staat aan de vooravond van een grote groei, te beginnen in Nederland, Duitsland, Zweden. Er zijn investeringen nodig om deze groei vorm te geven waaronder het verder ontwikkelen van onze HUPRR SMART APP.  Naast personenvervoer en pakketbezorging zijn er verder aanvullende verdienmodellen ontwikkeld welke met de investeringen zullen worden geïmplementeerd:

– HUPRR Franchise formule (nationaal en internationaal)
– Digitale advertentieschermen op het dak van elke HUPRR
– HUPRR ritten maandabonnement

Investeerders die willen participeren in het aandelenkapitaal van HUPRR worden uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Het probleem dat HUPRR oplost
De vraag naar transport in de stad wordt steeds groter. Desondanks zijn er slechts drie hoofdalternatieven wanneer je ergens naartoe wilt reizen. Openbaar vervoer, dat is goedkoop maar kan je niet van deur tot deur brengen. Taxi's, die je van A naar B brengen, maar erg duur zijn.  Je eigen auto met hoge parkeerkosten en parkeerproblemen in drukke steden

Hoe HUPRR het oplost
Reizen met max. 3 personen per rit is zelfs goedkoper dan met het openbaar vervoer per persoon en toch brengen wij jou van A naar B van deur tot deur ! Dankzij het feit dat we in zoveel HUPRR’s gaan investeren en een slim systeem hebben dat ervoor zorgt dat ze zich op de juiste plekken bevinden, bent u nooit meer dan een paar minuten verwijderd van de dichtstbijzijnde HUPRR die u komt ophalen. Omdat het zo goedkoop is om met ons te reizen, is de beslissing om een HUPRR te bestellen en uw eigen auto te laten staan geen moeilijke beslissing. Minder gebruik van eigen auto zorgt voor minder CO2 uitstoot, een schoner stadslucht en minder drukke steden.

Uniek concept
Wij zijn geen taxibedrijf.  Wij hebben een innovatief driewieler stadsauto ontwikkeld, de enige op de wereld door ons gepatenteerd. De “Wet personenvervoer 2000” is hierdoor niet op HUPRR van toepassing. Door onze innovatieve driewieler oplossing mogen wij de HUPRR zonder taxivergunning gebruiken voor personenvervoer. 

Ons prijsmodel is ongelooflijk eenvoudig.  Voor een vaste prijs van € 9.50 per rit wordt u met 1, 2 of max. 3 personen opgehaald en gebracht van deur tot deur voor een max. afstand tot 10 km vanaf ophaallocatie tot uw bestemming binnen de stad. 

U boekt en betaal met iDEAL simpel via een app. Op de kaart volgt u waar uw HUPRR zich bevind en wanneer een HUPRR bij u is. Tijdens de reis hebben wij geen meter, geen starttarief, km en minuten tarief.

Wanneer wordt HUPRR gebruikt?
1. In plaats van een gewone taxi te nemen,  omdat het goedkoper is, en beter voor het milieu
2. In plaats van het openbaar vervoer te nemen, omdat het van deur tot deur sneller en makkelijker is en zelfs goedkoper per persoon met max. 3 passagiers
3. In plaats van fietsen of wandelen, omdat het sneller gaat en je de kou, regen en wind vermijdt
4. In plaats van niets.  Ja, het komt ook voor dat mensen in feite besluiten om bepaalde ritten niet te maken, omdat ze het te gecompliceerd of te duur vinden, wij zorgen ervoor dat deze mensen ook mobiel worden.

Franchise
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een franchise model voor de inzet van HUPRR in andere steden. Franchisenemers kunnen tegen zeer gunstige condities een HUPRR exploiteren in hun eigen stad of regio.

Doelmarkt
We richten ons op iedereen die woont en zich verplaatst in de stad. In 2016 werden in Nederland ongeveer 3.6 miljard korte autoritten minder dan 7.5 kilometer gemaakt.  (Download Bron :  Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid)
Als er slechts een duizendste van deze ritten met ons werd gemaakt, zou dat 3.600.000 ritten per jaar zijn met een omzet van ongeveer € 34.200.000. Met een marktaandeel van één procent bereiken we een omzet van € 342.000.000

Hierin hebben we de inkomsten uit advertenties op billboard schermen op het dak van elk HUPRR en pakket bezorging nog niet meegeteld.

Duizelingwekkende cijfers! Maar in feite volledig realistisch.